Zumba® Fitness

basic-logo-32x32

Zumba® Fitness  –  Als deelnemers een Zumba-les in actie zien, kunnen ze niet wachten om het ook te proberen. Zumba-lessen bieden exotische ritmes op explosieve Latin en internationale beats. Voordat deelnemers het beseffen, worden ze ’fit en worden hun energieniveaus hemelhoog! Je kunt’ geen fitnessles vinden die met een Zumba Fitness-Party te vergelijken is. Het is makkelijk om te doen, effectief en enorm opzwepend en vaak creëert het ook een hechte gemeenschap tussen de terugkerende leerlingen.

Zumba Gold®

gold-logo-32x32
Zumba Gold®  –  Zumba Gold is gericht op het grootst groeiende bevolkingsdeel: de babyboomers. Het gebruikt de Zumba-formule en past de bewegingen en het tempo aan naar de behoeften van de actieve oudere deelnemer, evenals voor diegenen die net hun reis naar een fitte en gezonde levensstijl beginnen. Wat hetzelfde blijft, zijn alle elementen waarom de Zumba Fitnessparty bekend staat: de opwindende Latijns-Amerikaanse muziek, zoals salsa, merengue, cumbia en reggaeton; de opwindende, gemakkelijk te volgen bewegingen; en de verkwikkende party-achtige sfeer. Actieve, oudere volwassenen willen dat vriendschap, plezier en fitness een belangrijke rol spelen in hun wekelijkse agenda. Zumba Gold sluit daar perfect bij aan. Het is een dans-fitnessles die heerlijk aanvoelt, maar nog belangrijker, die erg leuk is.

Zumba® Toning

toning-logo-32x32

Zumba® Toning  –  Als het om bodysculpting gaat, legt  Zumba Toning de lat (of liever gezegd, de toning stick) wat hoger. Het combineert doelgerichte body-sculpting en dynamische cardio oefeningen met Latin-geïnspireerde Zumba bewegingen om zo een calorie-verbrandend, spierversterkend dans-fitness-feest te creëren. Leerlingen leren hoe ze lichte, op sambaballen lijkende toning sticks moeten gebruiken om het ritme te verhogen en alle zones die ze maar willen in vorm te brengen, zoals de armen, buikspieren, billen en dijen. Zumba Toning is de perfecte manier voor liefhebbers om hun lichaam op natuurlijke manier te vormen, terwijl ze een megafeest hebben!

Aqua Zumba®

aqua-logo-32x32

Aqua Zumba®–  Bekend als de Zumba “pool party,” geeft een heel nieuwe betekenis aan wat je je bij een bruisende workout voorstelt. Spetteren, stretchen, draaien, zelfs geschreeuw, gelach, gejouw en gejoel worden vaak gehoord tijdens een Aqua Zumba-les. Door de formule en filosofie van Zumba op te nemen in onderdelen van traditionele fitness in het water, wordt alles in de Aqua Zumba-les samengevoegd tot een veilige, uitdagende workout in het water die voor cardio-conditioning zorgt, het lichaam in vorm brengt en vooral zo opwindend is dat je het niet voor mogelijk houdt!’

Zumbatomic®

za-logo-32x32

Zumbatomic®   –  Speciaal voor kinderen ontworpen (leeftijd 4-12), zijn Zumbatomic lessen. Swingende, dynamische fitness-feestjes vol met speciaal gechoreografeerde, kindvriendelijke routines en al de muziek waar kinderen dol op zijn, zoals hip-hop, reggaeton, cumbia en nog veel meer. Ouders vinden Zumbatomic prachtig vanwege de uitwerking die het op kinderen heeft: het verhoogt hun aandacht en zelfvertrouwen, boost het metabolisme en verbetert de coördinatie. Zumbatomic vervolmaakt het familie fitnessdoel door ouders een goede reden te geven, om zich –voor een totaal leuke familie-ervaring naar de sportschool te begeven.

Zumba® in the Circuit

zumba-cicuit

Zumba® in the Circuit  –  Optimaliseer je workout terwijl je toch echt een megafeest hebt. Zumba in the Circuit staat voor 30 minuten van zeer energieke dansfitnessbewegingen in Latino stijl, gecombineerd met circuittraining, een serie krachtoefeningen met vaste tussenpozen. Krijg al de metabolisme-verhogende, kracht-opbouwende voordelen van circuit training terwijl jij je Zumba-bewegingen— perfectioneert, alles in één les! Zoals het gegarandeerd calorieën de deur wijst en verveling tegengaat, verplaatst de Zumba in the Circuit-les de leerlingen van het ene oefenstation naar het andere op de dreunende beats van reggaeton, salsa, merengue, hip-hop en nog veel meer. Binnen en buiten in 30 minuten; deze tijdefficiënte en doeltreffende les kan aan alle fitness-niveaus worden aangepast.

Zumba® Gold-Toning

goldtoning-logo-32x32

Zumba® Gold-Toning –  Het Zumba® Gold-Toning-programma biedt het beste van twee werelden: de opzwepende belevenis van een Zumba Fitness-Party met de voordelen van een veilige en effectieve krachttraining. Het is ’een gemakkelijk te volgen, gezondheidsbevorderend dans-fitness-programma voor zowel gevorderden als beginners. Door dynamische lichtgewicht-weerstandstraining en opwindende wereldritmes, helpen Toning-lessen de deelnemers meer spierkracht op te bouwen, botdichtheid te verhogen en bewegelijkheid, houding en coördinatie te verbeteren.

Zumba Sentao™

sentao-logo-32x32

Zumba Sentao™ –  De Zumba Sentao™ workout combineert de opwinding van de fitness-party met explosieve, op een stoel gebaseerde choreografie om je torso sterker, uitgebalanceerder en stabieler te maken, en je cardiotraining op een hele nieuwe manier te verbeteren. Pak een stoel en leer je eigen lichaamsgewicht te gebruiken om de spiermassa te vergroten, definitie en uithoudingsvermogen te verbeteren en je lichaam er beter te laten uitzien. Paradeer, schud en shimmy voor een workout van je torso (en met de stoel) in een energieke fitness-party die je op het puntje van je stoel houdt.