Wat is Total Workout?

Total body is een gevarieerde les op motiverende muziek. Total body is een high impact les die zich richt op het opbouwen/verbeteren van uw conditie. Daarnaast wordt er ook aan spierkracht gewerkt en komen verschillende spiergroepen aanbod. De Total body is een high impact les. De high impact oefeningen kunt u gedurende de les vervangen door low-impact oefeningen om zo op uw eigen tempo uw conditie op te bouwen.r

Wat doe je tijdens een Total Workout les?

De les begint met een warming up. De lessen zijn gevarieerd in opbouw. Tijdens de les worden high impact oefeningen afgewisseld met kracht en low-impact. Uw hartslag zal tijdens de les omhoog gaan om uw conditie te verbeteren.

Er zal afwisselend gebruik worden gemaakt van verschillende attributen zoals dumbells, halters, enkelgewichten of een step. De Total body wordt altijd afgesloten met buikspieren en een cooling down.

Voor wie is Total Workout?

De Total body is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor gevorderde sporters die een goede conditie hebben als voor beginnende sporters die graag een conditie willen opbouwen. U kunt de oefeningen op uw eigen niveau uitvoeren.

 


Voordelen

  • verbetert de spierkracht
  • verbeterd de conditie
  • veel variatie