Wat is Fat Burning?

Fat Burning is een les met afwisselende intensiteit, waarbij men traint op vet verbrandingsniveau.
Het is een eigen speciaal ontwikkeld programma waarbij op hedendaagse hits en oude kaskrakers afwisselend gewerkt wordt met de steps, dynabands, kleine en grote gewichten.Tijdens deze workout ligt het accent hoofdzakelijk op vetverbranding.

Hoe werkt het?

Door de afwisselende intensiteit waarbij men vooral traint op het vetverbrandingsniveau wordt de conditie aangescherpt/ opgebouwd en de spieren verstevigd.

Voor wie is Fat Burning?

Fatburning is ideaal voor mensen die een maatje willen afvallen, voor een strakkere body op de beats van de muziek.

Hoe ziet zo een les eruit?

10 minuten durende opwarmperiode die het begin van een intense cardiovasculaire-, uithoudings- en ademhalingstraining inzetten. Tijdens de oefeningen wordt geleidelijk het tempo opgevoerd zodat de spieren de tijd krijgen om op een gezonde manier op te warmen.

40 minuten lang krachttrainingsoefeningen, deze zijn speciaal geselecteerd om borstspieren, buikspieren, billen en beenspieren te verfijnen en te versterken zonder het volume te vergroten. Het tempo van de oefeningen staat toe een groot aantal calorieën en vet te verliezen.

10 minuten stretching waarbij resultaten gegarandeerd zijn vanaf de eerste sessie. Tijdens deze fase wordt elke spiergroep die tijdens de set spieroefeningen werd samengetrokken grondig terug uitgerokken zodat de spieren worden versterkt zonder hun volume ter vergoten en zonder hun flexibiliteit te verliezen. Er wordt veel aandacht besteed aan de bescherming van de rug door het kiezen van geschikte oefeningen die de rug niet te zwaar belasten.
De vele tips van een gekwalificeerde instructeur zullen je helpen jouw lichaam te perfectioneren op een efficiënte, duurzame en veilige manier.


Fat Burning
Fat Burning

Voordelen

  • verbetert je silhouet
  • Verbrand Vet
  • versterkt je Spieren