Wat is BBB Freestyle?

BBB is een groepstraining voor iedereen die op leuke en motiverende muziek aan de conditie willen werken.  Onze BBB lessen zijn zeer afwisselend doordat er meerdere activiteiten in voorkomen zoals Aerobics, Step, Bosu en Pilates. Hierdoor is BBB een activiteit die goed is voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen maar ook voor het verstevigen van de bekende B spier- groepen (buik, billen benen).

Voor wie?

BBB is geschikt voor iedereen van elk niveau en elke leeftijd. BBB is uitermate geschikt voor starters maar ook voor mensen die bijvoorbeeld maar 1 keer per week willen of kunnen sporten. Het programma heeft een eenvoudige opbouw waardoor iedereen het kan volgen. BBB is een echte, niet denken, maar doen activiteit.

De kracht van BBB

BBB is een succesvol programma en gebaseerd op twintig jaar ervaring met verschillende groepstrainingen op muziek. Mede hierdoor is BBB één van de populairste activiteiten. Çonditie, spierverstevigende- en grondoefeningen…. het zit er allemaal in, en daarom is BBB altijd leuk maar ook effectief. BBB is met geen andere activiteit te vergelijken dus kom het uitproberen.

 


Voordelen

  • Verbetering van de conditie
  • Spierversteviging
  • Sterkere botten
  • Vermindering lichaamsgewicht
  • ontwikkeld een soepele en sterke rug